Günlük Araç Kiralama

Günlük Araç Kiralama

7.06.2022 17:32:31
Günlük Araç Kiralama

Rentonomi araç Kiralama, Türkiye'de 30 farklı lokasyonda Günlük Araç Kiralama ihtiyaçlarınıza son model araçlar ile 7/24 destek hizmeti sunmaktadır.

Günlük araç kiralama hizmeti hem şahıslar hem de şirketler için giderek daha fazla önem kazanan bir ihtiyaç haline geldi. Turizm algısının gelişmesi ve havalimanı sayısının artması ile kısa dönem araç kiralamaya da talep arttı. Araç Kiralamanın En Hızlı Yolu mottosuyla hizmet veren Rentonomi kiralık araç ihtiyaçlarınıza uygun rent a car hizmeti ile kurumsal yapıyla çözüm getiriyor.

Günlük araba kiralama işleminde dikkat edilmesi gereken nokta, araç kiralama şartlarını dikkatli bir şekilde incelemektir. Günlük oto kiralama işlemi, teslim alınan tarih ve saatten tam 24 saat sonra aracın teslim edilmesi şeklinde gerçekleşir. Araba Kiralama sözleşmesinde bu tarih ve saatler açıkça belirtilir. Günlük araç kiralama fiyatları araçlara, sezona ve firmalara göre değişiklik gösterebilir. Minimum yaş, ehliyet süresi ve provizyon tutarı rent a car firmalarına göre değişiklik gösterebilir.

Günlük araç kiralama hizmetine farklı bir anlayış getiren Rentonomi, sektöründe fark yaratan bir anlayışla müşterilerine hizmet vermeyi hedefliyor.

%100 Türk Sermayesi ile kurulan Rentonomi, İş veya özel maksatla kiralama yapan müşterilerin, beklentileri doğrultusunda kurumsallığa sahip ama aynı zamanda da kendi ülkelerine ait ve samimi buldukları bir marka beklentileri düşünülerek ortaya çıkarıldı.

Ülkemizde de giderek daha fazla farkına varıldığı üzere araba kiralamak, çoğu zaman araç satın almaktan daha kârlı olabilir. Bunun nedeni, kiralık araç fiyatları belirlenirken bu rakama aracın bakımı, temizliği, olası bir arıza ya da hasar için masrafların sağlanması, yedek araçla hemen değişimin yapılması, vergisi, periyodik bakımları, sigortası gibi kalemlerin de dahil olmasıdır. Ayrıca bu süreçlerle birey ya da şirket bazında uğraşmak zorunda olmamak da önemli bir konfor sunar. Bir diğer yandan, şirketlerin filolarında genellikle en yaşlısı 2-3 yaşında olan ancak çoğunlukla da kilometresi oldukça düşük olan araçlar bulunur. Bu da kullanıcıya farklı, yeni model ve donanımlı bir araç kullanmanın konfor ve prestijini sunar. Özellikle her gün bir araca ihtiyaç duymayan, tatil ve özel günlerde araç ihtiyacı doğan bireysel kullanıcı için vergi, bakım, sigorta, hasar masrafları olmayan bir araç kullanmak son derece avantajlı olabilir. Başka bir deyişle; yılın sadece bir ya da iki döneminde kullanacağınız bir araç için Kasko, Trafik Sigortası, vergiler, bakım ve onarımlar, otopark ücreti gibi masrafları yapmadan üstelik de kendi bütçenizle belki de alamayacağınız kadar yeni bir aracı kullanabilirsiniz. Aynı durum uzun dönem kiralama sürecinde şirket ve kurumlar için de geçerlidir. Size ucuz araç kiralama imkanı sağlayan Rentonomi sayesinde en uygun kiralık araç avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Rentonomi, araç kiralama sürecinin her adımında güven ve destek sağlıyor. Müşterinin tüm beklentilerini göz önünde bulundurarak ürün ve hizmetlerini geliştiren rentonomi, araç kiralayan müşterinin ihtiyaç duyabileceği her konuda teknolojiyi kullanarak, beklentilerin üzerinde hizmet sunmayı hedefliyor.

Whatsapp İçin Tıklayınız
Merkez Ofis Bilgilerimiz ve Çalışma Saatlerimiz
E - Bülten

Kampanyalardan Faydalanmak İçin Mail Adresinizi Girmeniz Yeterli Olacaktır

© 2021 - Tüm Hakları Saklıdır.
GİRİŞ YAP